Δράσεις από το Ευρωπαϊκό Πρότυπο

Το ιδιωτικό σχολείο “Ευρωπαϊκού Πρότυπου” στα Νότια Προάστιά αποτελεί ένα από τα πρωτοπόρα εκπαιδευτικά ιδρύματα. Με μια πολυετή παρουσία στον χώρο της εκπαίδευσης, το σχολείο μας επιδιώκει να προσφέρει μια πλήρη εκπαιδευτική εμπειρία υψηλού επιπέδου στους μαθητές του.

Οι δράσεις που πραγματοποιούνται στο ιδιωτικό μας σχολείο αποσκοπούν στην ανάπτυξη ενός ολοκληρωμένου εκπαιδευτικού προγράμματος, το οποίο περιλαμβάνει την απόκτηση γνώσεων, την ανάπτυξη δεξιοτήτων και την ενίσχυση της δημιουργικότητας και της κριτικής σκέψης των μαθητών μας.

Εκτός από το κανονικό πρόγραμμα σπουδών, το ιδιωτικό σχολείο “Ευρωπαϊκού Πρότυπου” προσφέρει επίσης μια πληθώρα εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων, που εμπλουτίζουν την εκπαιδευτική εμπειρία των μαθητών. Από τις εκδρομές και τις επισκέψεις σε πολιτιστικούς χώρους, μέχρι τις αθλητικές δραστηριότητες και τα εργαστήρια, προσφέρουμε μια πλούσια ποικιλία δραστηριοτήτων που ενθαρρύνουν την έκφραση των ταλέντων και των ενδιαφερόντων των μαθητών.

Πρόσκληση στην παρουσίαση της σειράς των εκπαιδευτικών βιβλίων: Τα Μαθηματικά μου!

Πρόσκληση στην παρουσίαση των βιβλίων: Τα Μαθηματικά μου! Οι εκδόσεις Ελληνοεκδοτική σάς προσκαλούν στην παρουσίαση της σειράς των εκπαιδευτικών βιβλίων: Τα Μαθηματικά μου!, το Σάββατο