Πρόγραμμα σίτισης μαθητών Ευρωπαϊκού Πρότυπου

Το Πρόγραμμα Διατροφής των Μαθητών μας

Στο Ευρωπαϊκό Πρότυπο, δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στη διατροφή των μαθητών μας, καθώς πιστεύουμε ότι η σωστή διατροφή είναι θεμελιώδης για την υγεία και την ακαδημαϊκή επίδοση. Το πρόγραμμα διατροφής μας σχεδιάζεται με προσοχή για να παρέχει θρεπτικά γεύματα που είναι νόστιμα και υγιεινά.

 

Τι Περιλαμβάνει το Πρόγραμμα:

Ποικιλία: Παρέχουμε ποικιλία επιλογών ώστε οι μαθητές να έχουν επιλογές που ταιριάζουν στις διατροφικές τους ανάγκες και προτιμήσεις.

Φρέσκα Συστατικά: Χρησιμοποιούμε φρέσκα συστατικά που προμηθευόμαστε από αξιόπιστους προμηθευτές για να εξασφαλίσουμε την υψηλή ποιότητα των γευμάτων μας.

Υγιεινές Επιλογές: Τα γεύματα μας συντίθενται με γνώμονα τη διατροφική αξία και την υγεία των μαθητών.

Ειδικές Διαιτητικές Ανάγκες: Σεβόμαστε και προσαρμόζουμε το πρόγραμμά μας για να καλύψουμε ειδικές διαιτητικές ανάγκες εάν απαιτείται.

Στο Ευρωπαϊκό Πρότυπο, προσφέρουμε περισσότερα από απλά γεύματα. Προσφέρουμε μια εμπειρία διατροφής που συμβάλλει στην ευημερία και την ανάπτυξη των μαθητών μας.

 

Το πρόγραμμα σίτισης των μαθητών από 22.4.2024 έως και 26.4.2024

ΔΕΥΤΕΡΑ

ΠΡΩΙΝΟ: Γάλα, ψωμί, βούτυρο, μαρμελάδα, φρούτα

ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ: Σουφλέ, φέτα, σαλάτα εποχής (ντομάτα, αγγούρι, ελιές), ψωμί, φρούτα

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ: Κρέμα βανίλια, φρούτα

ΤΡΙΤΗ

ΠΡΩΙΝΟ: Κουλούρι Θεσσαλονίκης

ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ: Κοτόπουλο λεμονάτο, ρύζι, φέτα, ψωμί, σαλάτα εποχής (μαρούλι, καρότο, ελιές), φρούτα

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ: Μπάρες δημητριακών, φρούτα

ΤΕΤΑΡΤΗ

ΠΡΩΙΝΟ: Σάντουιτς (βραστή γαλοπούλα, τυρί)

ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ: Αρακάς (πατάτες καρότο), φέτα, ψωμί, βραστά λαχανικά, φρούτα

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ: Τσουρέκι, φρούτα

ΠΕΜΠΤΗ

ΠΡΩΙΝΟ: Κέικ βανίλια

ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ: Μακαρόνια με κιμά, φέτα, ψωμί, σαλάτα εποχής (λάχανο, καρότο), φρούτα

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ: Ψωμί με τυρί Φιλαδέλφεια, ντομάτα, αγγούρι, φρούτα

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΠΡΩΙΝΟ: Γάλα, δημητριακά, φρούτα

ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ: Φιλέτο ψάρι φούρνου, φέτα, ψωμί, πατατοσαλάτα, φρούτα 

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ: Κριτσίνια με τυριά, φρούτα

 

Student feeding program at the EPS private school

The Nutrition Programme for our Students

At the EPS, we pay particular attention to the nutrition of our students, as we believe that good nutrition is fundamental to health and academic achievement. Our feeding programme is carefully designed to provide nutritious meals that are tasty and healthy.

What the Program Includes:

Variety: We provide a variety of choices so students have options that fit their nutritional needs and preferences.

Fresh Ingredients: we use fresh ingredients sourced from trusted suppliers to ensure the high quality of our meals.

Healthy Choices: Our meals are composed with the nutritional value and health of the students in mind.

Special Dietary Needs: We respect and adjust our program to accommodate special dietary needs if required.

In the EPS, we offer more than just meals. We offer a nutrition experience that contributes to the well-being and growth of our students.

 

The feeding program for students from Apr 22nd, 2024 to Apr 26th, 2024

MONDAY

BREAKFAST: Milk, bread, butter, jam, fruit

LUNCH: Souffle, feta cheese, seasonal salad (tomato, cucumber, olives), bread, fruit

AFTERNOON: Vanilla cream, fruit

TUESDAY

BREAKFAST: Bagel

LUNCH: Lemon chicken, rice, feta cheese, bread, seasonal salad (lettuce, carrot, olives), fruit

AFTERNOON: Cereal bars, fruit

WEDNESDAY

BREAKFAST: Sandwich (boiled turkey, cheese)

LUNCH: Peas (carrot potatoes), feta cheese, bread, boiled vegetables, fruit

AFTERNOON: Greek sweet bread, fruit

THURSDAY

BREAKFAST: Vanilla cake

LUNCH: Spaghetti with minced meat, feta cheese, bread, seasonal salad (cabbage, carrot), fruit

AFTERNOON: Bread with Philadelphia cheese, tomato, cucumber, fruit

FRIDAY

BREAKFAST: Milk, cereal, fruit

LUNCH: Baked fish fillet, feta cheese, bread, potato salad, fruit

AFTERNOON: Breadcrumbs with cheese, fruit

Newsletter από το Ευρωπαϊκό Πρότυπο.

Ενημερωθείτε για όλα τα τελευταία νέα του σχολείου μας.
Κάντε εγγραφή τώρα στο newsletter μας!