Το European Philosophy of School (EPS)
προσφέρει Υποτροφίες Αριστείας
Άνευ Εξετάσεων

Αγαπητοί Γονείς,

τα παιδιά σας – μετά από μια ιδιαίτερα απαιτητική και κοπιώδη διαδικασία προετοιμασίας – παίρνουν μέρος στις εξετάσεις για να εισαχθούν σε ένα από τα Πρότυπα Γυμνάσια ή να διεκδικήσουν την εισαγωγή τους στην Α’ Λυκείου, με βάση τις προσφερόμενες θέσεις των Πρότυπων Σχολείων. Θα θέλαμε να ευχηθούμε ολόψυχα σε κάθε μαθητή/τρια ξεχωριστά κάθε επιτυχία σε αυτήν τους την προσπάθεια.

Θεωρούμε -όπως συμβαίνει κάθε χρόνο- ότι οι εισαχθέντες μαθητές θα είναι άριστοι στις επιδόσεις τους και πως τον Σεπτέμβριο του 2022 θα είναι μαθητές σε ένα από τα Πρότυπα Γυμνάσια η Λύκεια.

Ένας μεγάλος, ωστόσο, αριθμός άριστων μαθητών/τριών -οριακά- δεν θα συμπεριληφθεί ανάμεσα στους επιτυχόντες. Θέλουμε για αυτόν τον λόγο να προσφέρουμε μια εναλλακτική πρόταση, ενθαρρύνοντας πάντα την Αριστεία. Αυτή η πρόταση αφορά το νέο  Πρότυπο Ιδιωτικό Γυμνάσιο – Λύκειο, European Philosophy of Schools (EPS), το οποίο ξεκινάει τη λειτουργία του τον Σεπτέμβριο του 2021, στον Πειραιά. Το νέο αυτό σχολείο αποτελεί επέκταση του εκπαιδευτηρίου μας «Ευρωπαϊκό Πρότυπο» στο Ελληνικό, με εντεκάχρονη επιτυχημένη και ξεχωριστή παρουσία στο χώρο της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Στα δύο αυτά σχολεία μας, τον Σεπτέμβριο του 2022, θα λειτουργήσουν τάξεις και για την Α Λυκείου.

Το European Phlosohy of School (EPS)
(Εκπαιδευτικό Συγκρότημα Πειραιά και Ελληνικού)
προσφέρει Εξωτερικές Υποτροφίες Αριστείας 
άνευ εξετάσεων:

Α. Με επιχορήγηση σε ποσοστό 25% των διδάκτρων και για τα 3 έτη φοίτησης του Γυμνασίου ή του Λυκείου σε άριστους μαθητές/τριες που οριακά δεν θα πετύχουν την εισαγωγή τους σε ένα από τα Πρότυπα Σχολεία.

Β. Με επιχορήγηση σε ποσοστό 50% των διδάκτρων και για τα 3 έτη φοίτησης του Γυμνασίου ή Λυκείου σε άριστους μαθητές/τριες του που θα πετύχουν την εισαγωγή τους σε ένα από τα Πρότυπα Γυμνάσια για την Α΄ Γυμνασίου ή την Α’ Λυκείου.

Newsletter από το Ευρωπαϊκό Πρότυπο.

Ενημερωθείτε για όλα τα τελευταία νέα του σχολείου μας.
Κάντε εγγραφή τώρα στο newsletter μας!