5η Πανελλήνια Μαθητική Προσομοίωση Επιτροπών του ΟΗΕ για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου «Μαθητές σε Ρόλο Διπλωμάτη»

 

Αγαπητοί εκπαιδευτικοί, γονείς και μαθητές,

 

Σας καλωσορίζουμε στην 5η Πανελλήνια Μαθητική Προσομοίωση των Επιτροπών του ΟΗΕ για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου «Μαθητές σε Ρόλο Διπλωμάτη», η οποία θα διεξαχθεί από 11 ως 13 Δεκεμβρίου 2020.

Καθώς η φετινή διοργάνωση πραγματοποιείται διαδικτυακά, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι έχει επιλεχθεί ευρέως διαδεδομένο πρόγραμμα διαδικτυακών διασκέψεων, προκειμένου να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη, ομαλή και ασφαλής διεξαγωγή των εργασιών των Επιτροπών.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, ότι κατά τη διάρκεια των διαδικτυακών εργασιών των Επιτροπών θα γίνει λήψη οπτικοακουστικού υλικού (φωτογραφίες και αποσπάσματα βίντεο) το οποίο θα δημοσιευτεί στην ιστοσελίδα και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της διοργάνωσης. Παρακαλούμε θερμά να μας ενημερώσετε σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε οι μαθητές σας να συμπεριληφθούν στο οπτικοακουστικό υλικό που θα δημοσιευτεί.

Επιθυμούμε ακόμη να  σας προσκαλούμε  να παρακολουθήσετε την Τελετή Έναρξης  (11 Δεκεμβρίου 2020, 16:00-17:00) και την Τελετή Λήξης (13 Δεκεμβρίου 2020, 12:30-14:00), οι οποίες θα προβληθούν σε απευθείας σύνδεση μέσω livestreaming στην σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/mathites.se.rolo.diplomati

Σημειώνεται ότι για τεχνικούς λόγους, η παρακολούθηση των Τελετών Έναρξης και Λήξης από γονείς, κηδεμόνες και καθηγητές μπορεί να γίνει μόνο μέσω της απευθείας σύνδεσης μέσω livestreaming στην σελίδα μας στο Facebook. Η χωρητικότητα των «διαδικτυακών αιθουσών» διεξαγωγής των Τελετών είναι πεπερασμένη και επαρκής για τη σύνδεση των συμμετεχόντων μαθητών.

Η ομάδα του σχολείου μας αποτελείται από 7 συμμετοχές σε ρόλο Διπλωμάτη και 5 συμμετοχές σε ρόλο Δημοσιογράφου από τη Γ Γυμνασίου. Συγκεκριμένα:
 
Διπλωμάτες: Μυρτώ Καρατζαφέρη, Παναγιώτης Κυφιώτης, Κατερίνα Τριανταφύλλου, Γιώργος Ρηγόπουλος, Στέφανος Λυσάνδρου
Δημοσιογράφοι: Έλλη Μιτζά, Αγγελική Καπετανάκη, Δημήτρης Κουμούσης, Μυρτώ Περάκη, Στέβη Νάσιου, Χρήστος Τριανταφύλλου, Μαριάννα Χαντζοπούλου

 

 

Ακολουθεί το αναλυτικό πρόγραμμα του συνεδρίου. 

Παραμένουμε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση.

 

 

Με εκτίμηση, 
Υπεύθυνη για τη Συμμετοχή στη Διοργάνωση,
Λία Ρουμελιώτη
ΠΕ78 Πολιτικές και Κοινωνικές Επιστήμες

 

 

Πρόγραμμα Προσομοίωσης ΜΡΔ 2020 - Δημοσιογράφοι (1)

 

Newsletter από το Ευρωπαϊκό Πρότυπο.

Ενημερωθείτε για όλα τα τελευταία νέα του σχολείου μας.
Κάντε εγγραφή τώρα στο newsletter μας!