Οι διακρίσεις των μαθητών μας στα Μαθηματικά.
Αργυρό μετάλλιο στην Ελληνική Μαθηματική Ολυμπιάδα.

 

Είναι πολύ μεγάλη η χαρά και η υπερηφάνεια που νιώθουμε για τις διακρίσεις που έλαβαν οι μαθητές μας στους μαθηματικούς διαγωνισμούς της φετινής χρονιάς. Ως σχολείο συμμετείχαμε με 12 μαθητές από το Γυμνάσιο μας στον αρχικό διαγωνισμό «Ευκλείδης».  

Η μεθοδική και οργανωμένη προετοιμασία τους οδήγησαν τον  Γιάννη Μαυρίκο από τη Γ΄ Γυμνασίου  και τους Καπετανάκη Αγγελική, Κάσσα Βασιλεία και Κυφιώτη Παναγιώτη από τη Β΄ Γυμνασίου στην  πρόκρισή τους στην επόμενη φάση του διαγωνισμού «Θαλής»!

Ο μαθητής του σχολείου μας, Γιάννης Μαυρίκος, κατέκτησε ξεχωριστή και ιδιαίτερη διάκριση, καθώς βραβεύτηκε 2 φορές και  έλαβε το αργυρό μετάλλιο:

Η επιτυχία του είναι τεράστια καθώς πλέον συγκαταλέγεται μέσα στους 14 καλύτερους μαθητές της ηλικίας του σε όλη την Ελλάδα. Τα συγχαρητήρια, από εμάς τους δασκάλους είναι η ελάχιστη ανταμοιβή για την εξαιρετική επίδοσή του. Δικαιώθηκε  σε απόλυτο βαθμό τόσο η ρεαλιστική θέσπιση στόχων όσο και η υπομονή στην επίτευξη τους.  

 

Το σχολείο μας, όντας αρωγός στην προσπάθειά του, ανακοίνωσε στο openday  του σχολείου μας που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 23.2., την εξ ολοκλήρου υποτροφία φοίτησής του στην Α΄ Λυκείου (100%).

 

Πολλά συγχαρητήρια στον ίδιο, στους γονείς του και βέβαια σε όλους τους εκπαιδευτικούς μας, γιατί ο καθένας με τον δικό του τρόπο τον βοήθησε και τον στήριξε σε αυτή την προσπάθεια. Προφανώς, ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στον συνάδελφο κ. Ηλία  Μακρυνιώτη για την πολυεπίπεδη στήριξή του στον Γιάννη.

Η επόμενη πρόκληση που έχει να αντιμετωπίσει, είναι προγραμματισμένη για τις αρχές Απριλίου, όπου θα διαγωνιστεί στους προκριματικούς αγώνες για τη συμμετοχή  του στη Βαλκανική και στη Διεθνή Ολυμπιάδα Μαθηματικών. Η στήριξη όλων μας και η πίστη  για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα είναι  δεδομένη και του ευχόμαστε ολόψυχα κάθε επιτυχία.

Σε συνέχεια των μεγάλων επιτυχιών και με την ευθύνη που μας δίνει η μεγάλη ομάδα μαθητών μας με πολύ υψηλούς στόχους, θα ξεκινήσουμε από φέτος, μετά το Πάσχα με τη συνεργασία του εξαιρετικού συναδέλφου κου Δρακόπουλου, αποκλειστικά για μαθητές του σχολείου μας , όμιλο για την υποστήριξη των μαθητών για τους διαγωνισμούς της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας της επόμενης χρονιάς.

Newsletter από το Ευρωπαϊκό Πρότυπο.

Ενημερωθείτε για όλα τα τελευταία νέα του σχολείου μας.
Κάντε εγγραφή τώρα στο newsletter μας!